Esztergomi Állat­ambulancia és Sebészeti Központ
2500 Esztergom, Kistói u. 3.; Tel.: (00 36) 30 313-0109, (00 36) 33 632-345

Munkatársaink

Dr. Hegyi Alexandra vagyok, az Esztergomi Állatambulancia és Sebészeti Központ alapítója. Ebben a formában 2015 óta működik a rendelő, én 2010 áprilisától praktizálok a városban.

Zalaegerszegen születtem és nőttem fel, amióta az eszemet tudom odavagyok az állatokért, jelenleg két kutyám és egy macskám van, a létszám folyamatosan változik, ami viszont stabil, hogy két kislány anyukája vagyok.

2005-ben végeztem a Szent István Egyetem Állatorvostudományi Karán, azóta a kisállatpraxisban tevékenykedem. Bár a lovakat is nagyon szeretem, aktívan lovagoltam, lovagolok most is. Elég hosszú ideig tartottunk lovakat is a családommal. Sokfelé dolgoztam, Zala megyében kezdtem, itt még a sertés, szarvasmarha, ló sem maradt ki a mindennapjaimból. Azután elkezdtem csak kutya, macskára koncentrálni. Ez irányban folyamatosan képzem magam, továbbképzésekre járok, tapasztalatot szerzek. 2020-ban Kisállatgyógyász Szakállatorvosi képesítést szereztem, tagja vagyok a Magyar Kisállatgyógyász Egyesületnek, homeopátiával és egyéb természetgyógyászati szakágakkal is foglalkozom. Szakterületem még az ultrahang diagnosztika, és a lágyszervi sebészet azon belül a plasztikai sebészet és a daganat sebészet. Első publikációm a Magyar Állatorvosok Lapja 2019 decemberi számában jelent meg Végtag distalis bőrhiányának pótlása teljes vastagságú hálószerű autografttal macskában címmel.

Célom, hogy az állatok boldogok és egészségesek legyenek, a gazdik pedig elégedettek.

Halász Anna vagyok, 2019 óta dolgozom az Esztergomi Állatambulancia és Sebészeti Központban. Az Állatorvostudományi Egyetemen végeztem el az állatorvosi asszisztens képzést. Ezen a vonalon szeretnék továbbfejlődni, folyamatosan képzem magam. Az állatok szeretete folyamatosan végigkísért az életemen. Jelenleg a Magyar Agrár és Élettudományi Egyetemen vagyok végzős agrármérnök hallgató. Mellékállásban lómasszázs terápiával foglalkozom.

Dr. Balázs Eszter vagyok, 2021-ben végeztem az Állatorvostudományi Egyetemen. Azóta a kisállatorvoslásban dolgozom. Az Esztergomi Állatambulancián 2023. májusától dolgozom és örömmel nézek szembe a kihívásokkal és a szakma szépségeivel. Főleg a belgyógyászat és a bőrgyógyászat terén képzem magam, ez a terület érdekel, de az általános betegellátásban is otthon érzem magam.

Bróz Anna kutyakozmetikus 06-20-319-2733

2005-2016
Maffia, barátainak csak Mafi volt.